Despre noi

Va recastigam si va punem la dispozitie timpul dumneavoastra, va scutim de stresul cotidian al lipsei de timp. Daca o calatorie cu autoturismul care in medie dureaza 3 ore, cu un elicopter Saba Airways dureaza maximum 30 de minute.

Vreti sa aveti un weekend deosebit pe Valea Prahovei dar traficul rutier pe DN1 vinerea dupa-amiaza va ingrozeste?

Noi suntem prezenti pentru a va reda o parte din relaxare.

Problemele asociate cu companii aeriene comerciale, cum ar fi intarzierile, orarele de zbor neflexibile, pierderea legaturii de zbor, suprarezervarea, lipsa de conexiuni rapide intre doua locatii, blocajul in traficul rutier supraaglomerat, sunt doar cateva dintre provocarile cu care se confrunta multe calatorii de afaceri.

Solutiile oferite de Saba Airways vor rezolva toate aceste probleme. Pentru toate afacerile, zboruri VIP sau zboruri de transfer Saba Airways va duce in siguranta la destinatie, facand legaturi intre aeroporturi si locatii diferite de pe tot teritoriul Romaniei.

Zborul cu elicopterele noastre sunt personalizate.

Acestea includ de la taxi aerian, zboruri de afaceri, transport VIP, zboruri de supraveghere, filmari video sau TV si fotografii aeriene, zboruri de agrement si pentru ocazii speciale, transporturi medicale si speciale. Putem face aproape orice, atata timp cat ceea ce ne cereti este compatibil cu normele de securitate aeriana si legislatia privind aviatia civila din Romania.

Imagini